Fitty Murmel hyvinvointisovellus on julkaistu!

Uudenlainen fitness-sovellus Fitty Murmel löytyy nyt Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

Pystytkö päihittämään Fitty Murmelin?

Sosiaalisen median käyttö yleistyi 2010-luvulla kovalla vauhdilla ja tuli myös keskeiseksi osaksi liikkumaan kannustavia sovelluksia. Sosiaalisesta paineesta tuli todella iso tekijä liikkumisen lisäämisessä. Toisille henkilöille sovellusten tuomat modernit kunnon kehittymisen mittarit ja sosiaalinen paine sopii kuin nenä päähän, mutta jokaiselle omien suoritusten mittaaminen ei tietenkään sovi. Omien suoritusten vertailu kavereiden suorituksiin voi olla pitkällä aikavälillä jopa vahingollista joillekin henkilöille.

Fitty Murmel oli alunperin osa tutkimusta, jonka yhtenä kantavana ajatuksena oli tutkia voiko käyttäjä itse luoda oman sosiaalisen paineen tunteensa, ja onko omiin statistiikkoihin perustuvaa virtuaalista kilpakumppania vastaan kilpailu nautinnollisempaa / vähemmän vahingollista tietyille kohderyhmille.

Tämä tutkimuksen tuloksena sai alkunsa tekoäly nimeltään Fitty Murmel ja vihdoin on tullut se hetki, kun sovellus riisuu beta-vaiheen viittansa ja astuu julkaisujen maailmaan. Fitty Murmel on uudenlainen hyvinvointisovellus, joka yhdistää fitness-äppiin elementtejä pelien maailmasta. Fitty Murmel pyrkii lähtemään liikkeelle jokaisen käyttäjän omalta tasolta, ja kehittymään samaa tahtia käyttäjän kanssa. Haastat hänet päivittäin tavoittelemaan annetun askeltavoitteen rajaa. Samalla voit suorittaa bonustehtäviä ja ansaita palkintoja tekemisestäsi.

Sosiaalista aspektia ei tietenkään voida kokonaan unohtaa, vaan voit käyttää sovellusta myös kavereiden sekä kollegoiden kanssa. Luo ryhmä ja sopiva haaste, ja kutsu heidät mukaan. Fitty Murmelissa jokainen kilpailee omalta tasoltaan, joten epäreiluja kilpailuasetelmia ei pääse syntymään.

Idea on jalostunut työn lomassa, mutta ydin on pysynyt samana - haluamme kannustaa ihmisiä liikkumaan ilman ryppyotsaista suorittamista.

Käykäähän ottamassa sovellus haltuun Apple Storesta tai Google Playstä! Palautetta otetaan myös innolla vastaan.